BØRGE JENSEN A/S

Vi har samarbejdet med Jan Sjøstrand i flere år, og i forbindelse med at min bror Claus og jeg, i sommeren 2006, skulle generationsskifte med vores far, Børge Jensen, var det meget naturligt at tage en snak med Jan om det.
Grundlæggende er Claus og jeg væsentligt forskellige for hinanden, og det var da også med spænding at vi gik i gang med arbejdet. Der var mange aha oplevelser undervejs, og specielt at vi er så forskellige som vi er, og alligevel har fået skabt en dynamisk ledelsesplatform vi begge har stærke positive følelser for, er overraskende.
Med Den Mentale Forretningsplan® har vi fået udarbejdet vores helt egen ledelsesplatform og omdrejningspunkt i det daglige arbejde. Specielt i ledergruppen er Mentalledelse® berigende. Vi har som supplement til Den Mentale forretningsplan® for hele virksomheden, fået identificeret og defineret ledergruppens egen rolle, mission og berettigelse. Det er forbavsende nuanceret og samtidig enkelt at tænke ledelse som det gøres med Mentalledelse®.
Vores arbejde i ledelsen krydrede vi med en leder-udviklingstur til Toscana (baseret på Mentalledelse®), arrangeret og gennemført af Jan Thaarup Sjøstrand og TEAM.
Det er absolut det bedste vi nogensinde har gjort for os
selv som ledergruppe.  Det har øget kendskabet til og forståelsen for  hinanden betragteligt, og det har øget
motivationen meget.
Vi ved nu hvor vi vil hen med Børge Jensen A/S, hvad vi er til for, både som virksomhed, team og individ, vi kender vores roller, vores værdier og holdninger, vores stærke og svage sider, hvilket synligt påvirker adfærden i virksomheden.

Per Jensen
Adm. direktør
Børge Jensen A/S
www.borgejensen.dk

Skriv et svar